A czego tu sie spodziewac za dziesiec zlotych
Mnie to nie interesuje czy zalosna czy tez nie zalosna woda jak i rowniez mnie to nie interesuje czy ktos ja kupi do wypicia czy do popsikania w aucie aby ladnie pachnialo lub czy pokaze kolezance ze taka tania tylko 10zl
hahah szefa zrobilem w chu..a nie rozsmieszaj mnie poprostu wzialem zalegly urlop kolego na ktory i tak nigdy nie bylo czasu w momencie jak sie dowiedzial ze rezygnuje mial blisko dwa miesiac czasu na znalezienie nowego na moje miejsce. Niewiem ile ty tam zarabiales w polsce, ale ja mialem za duzo do stracenia. To ze dzieki mnie zdobyl nowych klientow i handluje z nimi do tej pory takze to juz na pewno dla ciebie sie nie liczy
Skad wiem bo zajezdzam regularnie na kawke i za kazdym razem mowi mi ze jak bym mial chec wrocic to nie ma problemu. Koncze z toba pisac bo widze ze mi probujesz o jakims ryzyku tlumaczy i domenach osob doroslych. Dla mnie domena ludzi doroslych jest to podejmowanie odpowiednich decyzji w wzgodzie ze swoimi wartosciami aby nic przy tym nie tracic a nawet zyskac, aby moglo sie spojzec w lustro na siebie i nie miec nic sobie do zarzucenia i powiedziec z czystym sumieniem postapilem tak jak musialem i tyle.
p.s tego ze sloniem na zlotym lancuszku to kazdy zna
a ty uwazaj abys nie poznal czasami w polsce takiego pewnego pana o lekko brazowej karnacji ktory bedzie tobie oferowal zlote pierscionki jak za darmo bo nie ma na chleb lub pieniedzy na paliwo, on wie ze mniej zamoznym szybciej idzie cos wcisnac bo bogaty nie kupi
szkoda tylko ze te pierscionki to tombak dopiero wtedy mozesz mowic ze taki ktos kogos w ch..a robi pozdrawiam